Tineke Pieterson

Medeoprichter Lijfkracht fysiotherapie
Fysiotherapeut/Master manueel therapeut


Tineke is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens haar Master Manuele therapie (afgestudeerd in 2019) aan Sheffield Hallam University is bij Tineke de interesse in chronische pijn gegroeid en het belang van een holistische kijk op klachten ontstaan. Verder was een belangrijk deel van de opleiding leren kritisch te kijken naar de huidige behandelvormen. Welke zijn bewezen effectief en bij wie, welke zijn niet of minder effectief en waarom. Komen tot een gezamenlijke visie op de klachten en de meest passende behandeling hiervoor is dan ook erg belangrijk voor haar.

De interesse in aanhoudende pijn-, stress- en spanningsgerelateerde klachten heeft Tineke doen besluiten in 2021 te starten met de Master opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut. Binnen deze opleiding word je opgeleid tot fysiotherapeut gespecialiseerd in complexe (pijn)problematiek. Vage of onverklaarbare lichamelijke klachten komen vaak voort uit psychische en/of sociale omstandigheden. De psychosomatisch fysiotherapeut kan u verder helpen bij deze problematiek.

Naast haar werk bij Lijfkracht, werkt Tineke 1 dag in de week in een multidisciplinair team voor mensen met chronische pijn bij Transcare in Groningen. Verder is ze lid van schoudernetwerk noord en het chronisch pijnnetwerk: “Pijn in Beweging”. Doel van participatie in deze netwerken is de kwaliteit van de zorg te bewaken en ‘up to date’ te houden.

Naast haar passie voor haar werk en haar gezin is er natuurlijk tijd om te sporten. Na jarenlang fanatiek gedanst te hebben is Tineke tegenwoordig in de crossfit box in Drachten te vinden of loopt ze een rondje hard.


Neem contact op met Tineke

  06 100 129 78
T:   06 100 129 78
M:   tineke@lijfkrachtfysiotherapie.nl

Volg ons

Openingstijden

  • Maandag08:00-21:00
  • Dinsdag09:00-21:00
  • Woensdag09:00-12:00
  • Donderdag08:00-21:00
  • Vrijdag08:00-17:30

Lid van

Onze locatie

© 2021 Lijfkracht Fysiotherapie