Sportfysiotherapie

SPORTFYSIOTHERAPIE

Waarom een speciale sportfysiotherapeut? De sportfysiotherapeut behandelt blessures aan alle spieren en gewrichten. De therapie richt zich niet alleen op herstel van de blessure, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn. Tijdens het onderzoek kan de sportfysiotherapeut bepalen of extra oefening of training nodig is om het ontstaan van een blessure juist te voorkómen.

Bij Lijfkracht Fysiotherapie kijken we niet alleen naar uw blessure of klacht, maar kijken we ook naar het achterliggende aspect, hoe is de klacht bijvoorbeeld ontstaan? Het kan zo zijn dat de oorzaak ergens anders ligt dan waar u de klacht heeft. Bovendien voorkomt u herhaling van de blessure in de toekomst. Naast fanatieke sporters behandelt de sportfysiotherapeut ook kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie.

Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeuten van Lijfkracht Fysiotherapie kunt u uw training binnen afzienbare tijd op het oude niveau hervatten. 

Behandeling

De sportfysiotherapeut traint u sportspecifiek en functioneel. Uw arts of specialist kan u doorverwijzen naar de sportfysiotherapeut. De sportfysiotherapeut is ook rechtstreeks toegankelijk. De behandeling wordt vergoed volgens de dekking van de algemeen fysiotherapeut.

Volg ons

Openingstijden

  • Maandag08:00-21:00
  • Dinsdag09:00-21:00
  • Woensdag09:00-12:00
  • Donderdag08:00-21:00
  • Vrijdag08:00-17:30

Lid van

Onze locatie

© 2021 Lijfkracht Fysiotherapie